Prodat Hotel, Skopje, Skopje, Makedonie, Slave Delovski 18

Prodat - Cod. 38773

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 950 m²
  • Pocet pokoju: 25
  • Podlazí: 5

Typ ubytování: 4-hvězdičkový hotel
Země: Makedonie
Město: Skopje
Rok výstavby: 2004
Rok rekonstrukce a modernizace: 2011
Pokoje: 25
Plocha: 950 m2
Restaurace: Ano
Konferenční místnost: Ano
Barvy: Tmavě červená a zlatá
Chráněná ochranná známka a logo: Ano
Obsazení hotelu: 40%

Popis nemovitosti:
Hotel se nachází v rezidenční části Skopje, v klidné a klidné lokalitě, 1 km od centra města. Je to malý 25 pokojů, butik hotel, ideální pro obchodní a rodinné cestující.
Hotel má parkování před domem pro max. 3 auta nebo jeden autobus a kryté otevřené parkoviště pro max. 5 aut. Má 4 patra a suterén: restaurace, manažerská kancelář a toalety v suterénu; vstupní hala, předsíň, WC, 5 pokojů a pokoj pro hosty v 1. patře, 6 pokojů ve 2. patře, 7 pokojů ve 3. patře a 7 pokojů ve 4. patře. Ve dvoře hotelu se nachází uzavřená zasedací místnost přizpůsobivá jako restaurace s kapacitou 40 osob. V restauraci se podávají snídaně formou bufetu pouze od 07:00 do 10:00 hodin a po snídani je restaurace otevřena pouze pro hotelové hosty. Restaurace je také přizpůsobivá jako konferenční místnost s celkovou kapacitou 50 osob.
Celková kapacita pokoje je 54 osob: 4 jednolůžkové pokoje, 16 dvoulůžkových pokojů, 4 dvoulůžkové pokoje a 1 apartmán (manželská postel + dvě přistýlky). K dispozici je možnost 6 přistýlek ve dvoulůžkových pokojích nebo dvoulůžkových pokojích. Každý pokoj je vybaven elektronickými klíčovými dveřmi, systémem SOS v koupelnách, protipožárním systémem, protipožárním kobercem, dřevěným nábytkem, hliníkovými zvukotěsnými okny, minibarem, LCD TV, klimatizací, ústředním topením a telefonem. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchou, mýdlem, šamponem a zásobníky na toaletní papír a fénem. Samostatné postele jsou o rozměrech 100 x 200 cm nebo 120 x 200 cm a manželské postele jsou 180 x 200 nebo 160 x 200 cm (záleží na velikosti místnosti). Tři pokoje mají balkon.
Hotel má výtah z vestibulu do 4. patra, schody z restaurace do 4. patra a venkovní schody do restaurace, dvorku zasedací místnosti a front office. Hotel je nepřetržitě zabezpečen kamerovým systémem.
Hotel pracuje především se společnostmi, státními institucemi, nevládními organizacemi, velvyslanectvími, rodinami, obchodními cestujícími, ale také s turistickými agenturami z celé Evropy.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB