Prodat Domek, Gevgelija, Skopje, Makedonie, Sermeninska

Prodat - Cod. 33925

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 1025 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 2

Dům na prodej v Gevgelia. Dům se nachází na 127m2 a obsahuje dvě patra. První patro 108m2, druhé patro 104m2, terasy 16m2 a samostatná půda pro výstavbu nových domů / bytů o rozloze 898m2. Samostatný pozemek je k prodeji společně s domem. Vyšší cenu lze dosáhnout prodejem nemovitostí jednotlivě, ale majitel přistěhoval do Spojeného království za účelem práce a prodej je za zvýhodněnou cenu, aby přilákali kupce, kteří mají zájem o opětovné prodeje pozemků odděleně se ziskem. Nebo pro kupce, kteří mají zájem o dům s velkým pozemkem v městské oblasti. První patro domu je téměř dokončeno zevnitř, s elektřinou a vodou. Druhé patro má elektřinu v jednom pokoji, ale potřebuje další stavební práce. Fotografie a veškerá dokumentace mohou být poskytnuty před uspořádáním prohlížení.

V domě je pouze jeden majitel a prodej bude doplněn kupujícím preferovaným advokátem a realitními zástupci. Prodejní cena domu a samostatného pozemku je 63 000 eur.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB